Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız (276. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız (276. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarındaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 55'inci haftası 28 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda yarışacak isimler belli oldu. Yıldız da onlardan biri olarak milyonların karşısında yer alacak. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız (277. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Yıldız da bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız (271. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız kimdir?

Pişir de Görelim'de yarışan ve programa katılmaya hak kazanan Yıldız, Seda'nın menüsünün skandal olduğunu söyledi. Diğer yandan mutfağa da girerek hem tezgahı denetledi hem de yemek araç gereçlerindeki temizliğe baktı. 'Ben bu çanakta birazdan yemek yiyeceğim. Şahsen yemek istemem' dedi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız (277. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.