Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kaç puan aldı? 19 Eylül puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kaç puan aldı? 19 Eylül puanları
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu rekabette bugün Yaren Arslan yarışacak. İlk yarışmacı olarak ellerinin lezzetini menüsü ve masaya yansıtmak isteyen genç yarışmacının elde edeceği puanlar merak konusu. Gözler gün sonunda. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kaç puan aldı? 19 Eylül puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının programın çekildiği villada hünerlerini sergileyecekleri zorlu maratonun ilk gününde mutfağa girecek isim Tareb olarak açıklandı. Daha önce kamera önü deneyimi de bulunan Yaren'in elde edeceği puanlar haftanın başlangıcı için büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Eylül Pazartesi puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kimdir?

Yeni haftanın en hamarat isimlerinden biri olarak pazartesi günü yarışacak Yaren, rakipleirne meydan okumayı ihmal etmedi. Program haftasnın ardından kendisinden sürekli yemek tariflerin isteneceğini ve çok yetenekli olduğunu dile getirdi. 50 bin lirayı kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. Ayrıca masada da yine dobralığı ile dikkat çekti. Instagram hesabından yarışmanın hesabına "Pazartesi bomba gibi geliyorum" yorumunda bulundu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren Arslan menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Yaren Arslan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

Fikriye X
Baran X
Dilara X
Tayfun X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.