Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar kimdir? Uygar Ekmekçi Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar kimdir? Uygar Ekmekçi Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların menülerini yarıştırarak birincilik için ter döktükleri zorlu rekabette yaşanacak mücadele için herkes televizyon başına kilitlenecek. Haftanın yarışacak isimlerinden biri de Uygar Ekmekçi olarak açıklandı ve kendisi hakkında birçok detay araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar kimdir? Uygar Ekmekçi Instagram hesabı haberimizde yer alıyo

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Uygar kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar kimdir? Uygar Ekmekçi kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar kimdir?

Bu hafta 50 bin lirayı alabilmek için yarışacak olan Uygar kickboks ile ilgileniyor. Daha önce taksicilik yapıyordu. O da Emre İrkilmez gibi Seda Sayan'ın sunduğu dönemde Yemekteyiz'e katılarak milyonların karşısına çıkmış, Nuray Karalök, Göksu Ekinci, Ümit Pul ve Asuman Akpınar'a karşı yarışmıştı. Instagram adresi @uygar_ekmekci_'dir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.