Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar Ekmekçi kaç puan aldı? 16 Eylül puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar Ekmekçi kaç puan aldı? 16 Eylül puanları
TV8 ekranlarnın sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının pazartesi gününden bu yana devam eden rekabetinde bir kişi 50 bin liranın sahibi olacak. Parayı kimin kazanacağı merak konusu. Bugün de Uygar Ekmekçi yarışacak ve ardından puanlarını alacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar Ekmekçi kaç puan aldı? 16 Eylül puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni hafta başladı ve dört gün gün geride kaldı. Beş yarışmacının programın çekildiği villada hünerlerini sergileyecekleri zorlu maratonun yeni gününde mutfağa girecek isim Uygar olarak açıklandı. Pazartesiden bu yana adından sıkça söz ettiren ve bunu ödüle çevirerek yeteneklerini ispatlamak isteyen Uygar'ın elde edeceği puanlar haftanın son için büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Eylül Cuma puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar kimdir?

Bu hafta 50 bin lirayı alabilmek için yarışacak olan Uygar kickboks ile ilgileniyor. Daha önce taksicilik yapıyordu. O da Emre İrkilmez gibi Seda Sayan'ın sunduğu dönemde Yemekteyiz'e katılarak milyonların karşısına çıkmış, Nuray Karalök, Göksu Ekinci, Ümit Pul ve Asuman Akpınar'a karşı yarışmıştı. Instagram adresi @uygar_ekmekci_'dir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uygar Ekmekçi menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Uygar Ekmekçi hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

Bahar X
Emre X
Jale X
Seval X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.