Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uğur Yıldırım kaç puan aldı? 5 Aralık

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uğur Yıldırım kaç puan aldı? 5 Aralık
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugünün yarışmacısı ise Uğur Yıldırım olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uğur Yıldırım kaç puan aldı?

Milyonlarca kişi tarafından seyredilen ve her bölümüyle ilgi gören Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 5 Aralık 2023 Salı günü 492. kez seyircilerin karşısındaki yerini alıyor. Beş yarışmacının marifetlerini sergileyerek birincilik için yarıştığı programda hafta Meltem ile açılmıştı. Bugün sıra Uğur'a geldi ve kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uğur Yıldırım kaç puan aldı? 5 Aralık Salı puanları haberimizde yer almaktadır.

Hayatında yemediğin için sana yabancı geliyor

Yemekleri ile rakiplerinin karşısına çıkacak olan Uğur'un eti konusunda eleştiride bulunan Yasin, sert kayaya çarptı. "Bu ürün tam bir steakhouse ürünüdür. Sen yemediğin için sana yabancı geliyor. Kasap olduğun için bunlardan anlamıyorsun" çıkışında bulundu. Ayrıca salata getirmeyi de unuttu. Bu durum da puanlarından eksilecek gibi gözüküyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Uğur Yıldırım kaç puan aldı?

Bugün performansını sergileyerek birinci olmaya çalışacak Uğur Yıldırım, diğer rakipleri gibi Yasin Bey ile zor anlar yaşayacak gibi gözüküyor. Zira brokolinin pişmediği iddiası ile birlikte gerildi. Meltem de yine bu konu üzerinde kendisini eleştirip "Bizimle konuşuyorlar" ifadelerini kullandı. Uğur'un aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.