Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kaç puan aldı? 6 Aralık Çarşamba

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kaç puan aldı? 6 Aralık Çarşamba
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm ekranlara geliyor. Günün yarışmacısı Tursun oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kaç puan aldı? 6 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü TV 8 ekranlarındaki yerini alıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede bugün yarışacak isim ise Tursun olarak açıklandı. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede birincilik için yarışarak puanlarını alacak ve gününü tamamlayacak. Kendisinden beklentiler yüksek ve mönüsü sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kaç puan aldı? 6 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer almaktadır.

Masadan gönderdi!

Bugün puanlarını alarak adını zirveye yazdırmak isteyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in genç yarışması Tursun, yayınlanan fragmanda rakibi Yasin'i masadan gönderdi. Adınla dalga geçilmesi halinde kendisini masasında görmek istemediğini söyledi. Yasin ise dilinin dönmediğini ifade etti. Dilan da "Biz sizin takma saçlarınızla alay ediyor muyuz?" sorusunu sordu.

Tursun kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'İn 493'üncü bölüm yarışmacısı olarak mutfağa girecek Tursun'un elde edeceği puanlar bir hayli merak konusu. Hem kendisinden önce hem de kendisinden sonra 2'şer olmak üzere toplamda 4 rakibini geçmek zorunda. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tursun kaç puan aldı? sorusunun yanıtı belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.