Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun "Anneme laf edemezsin" demişti! Bakın kim çıktı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun "Anneme laf edemezsin" demişti! Bakın kim çıktı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı zorlu rekabete katılacak isimler açıklandı ve Tayfun Arslan da 50 bin lira için mücadele verecek. Genç yarışmacı daha önce de programda yer almış ve yaşadığı tartışma ile birlikte gündeme oturmuştu.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Yarışmacıların kendi günlerinde rakipleri ve güzel sunucuya hazırladıkları yemeklerle birlikte puanlarını alıyor ve bir kişi 50 bin lira ödülle evine dönüyor. Bugün de yeni bir haftanın ilk günü ve programa katılan isimler açıklandı. Tayfun Arslan beş gün boyunca liderliği kazanmak adına çaba gösterecek yarışmacılar arasında bulunuyor. Kendisi daha önce de ekranlarda boy gösteren biri ve Yemekteyiz geçmişi de bulunuyor. Özellikle yaşadığı bir tartışma kendisini ülke gündemine oturtmuştu.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun kimdir?

Yemekteyiz denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Tayfun daha önce de programa katılmıştı. Yanında oturan rakibiyle annesine laf attığı gerekçesiyle kavga eden ve sonrasında mutfağa gidip kriz geçiren genç yarışmacı o günden bu yana ekranlardan ayrılmadı. 2015'te de en iyi oyuncu ödülünü kazandı. Radyo ve televizyon programcılığı bölümünde okudu, sivil havacılık bölümünde kabin ekibi eğitimi aldı. Aynı zamanda restoran da işletiyor. Evde kendisine aşçı Tayfun denildiğini söyledi. Yarışmada oldukça iddialı ve 50 bin lira ile evine döneceğinden emin. Instagram hesabı @tayfun_arslanofficial'dır.


Oynadığı diziler

  • Arka Sokaklar
  • Akrep
  • Kuruluş Osman
  • Doğduğun Ev Kaderindir


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun kimdir? Tayfuın Arslan Instagram hesabı


Yemekteyiz'de kavga: Annemden bahsedemezsin!

4 yıl önce de Yemekteyiz'de izleyicilerin karşısına çıkan Tayfun Arslan, Biricik Kırbay ile girdiği tartışmada sinirlenmiş, yanlış anlaşılma sonrasında mutfağa giderek adeta kriz geçitmişti. Kırbay'ın "Sen annene çok bilmiş mi diyorsun?" tepkisine yanıt olarak "Annemden bahsedemezsin" sözleriyle yaptığı çıkış halen daha programın enleri arasında bulunuyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tayfun
 


Neler olmuştu?

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı büyük bir kavgaya sahne oldu. Yarışmacının yorumunu yanlış anlayan genç adam, masayı yumruklayıp, mutfakta tepsileri yere attı. TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı büyük bir kavgaya sahne oldu. Bir yarışmacının "Sen annene çok bilmiş diyor musun?" yorumunun yanlış anlayan genç yarışmacı, yemek masasını yumrukladı. Daha sonra sakinleşmesi için mutfağa alınan genç burada da tepsileri yere fırlattı. Yemekteyiz'in ilk gün yarışmacısı olan Tayfun Arslan, kendi gününü atlattıktan sonra akıllara zarar bir karaktere büründü. Katıldığı masalarda agresifliği ve edep sınırlarını aşan tavırları ile sivrilen Tayfun Arslan 3. günde Yemekteyiz'in en utanç verici kavgalarından birine imza attı. Bülent Kızılateş'in ev sahibi olduğu günde ilk dakikalardan itibaren kavga çıkaracağının sinyalini veren Tayfun Arslan, ev sahibine yönelik saldırgan tavırlarıyla istediğini alamayınca önce karşısındaki Necmettin Kırbay'a saldırdı. Masada tansiyonu bir anda yükseltince araya Onur Büyüktopçu girdi ve eleştirilerinin saygı sınırları içinde olmadığını belirtti. Bu uyarıdan üstüne düşeni almayan Tayfun Arslan, "Bugün beni kimse susturamaz" deyince Onur Büyüktopçu "Ne demek susmayacağım, ne yapacaksınız yarışmacılara" diyerek çıkıştı. Ancak bunlar da onu frenlemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.