Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şirin Emine Demirci kaç puan aldı? 28 Şubat Salı puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şirin Emine Demirci kaç puan aldı? 28 Şubat Salı puanları
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dün Abdullah Erdoğan'ın yarıştığı programın ikinci gününde Şirin Emine Demirci rakipleri ve Zuhal Topal'a karşı kritik bir sınav verecek. Ardından da puanlarını alarak sırasını tamamlayacak. Kendisinin performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şirin Emine Demirci kaç puan aldı? 28 Şubat Salı puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla Türk ve dünya mutfağını ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in eyni bölümü TV8'de yayınlanıyor. Pazartesiden cumaya kadar geçen sürede ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek için uğraş veren yarışmacılardan Şirin Emine Demirci kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayacak ve ardından sunumunu hazırladığı masasına taşıyacak. Sonrasında ise puanlarını alacak. Güzel yarışamcının menüsü kadar performansı da merakla bekleniyor. Zuıhal Topal'la Yemekteyiz Şirin Emine Demirci kaç puan aldı? 28 Şubat Salı puanları haberimizde.


 

"12. sınıf havası var"

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Şirin Emine Demir, rakipleirnden Abdullah hakkında söylediği sözlelre dikkat çekecek gibi görünüyor. Zuhal Topal'ın Abdullah'a "Üniversite öğrencisi gibi gözüküyorsun. Düşünmüyor musun üniversite?" sorusuna Şirin'den "12. sınıf havası var" yanıtı geldi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 28 Şubat Salı Şirin'in puanları

Bugün aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan güzel yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Pelin:
Elif:
Abdullah:
Şaban:
Zuhal Topal:
Toplam:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.