Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serpil Tuncer kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serpil Tuncer kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 3-7 Mart tarihleri arasında yarışacak isimler belli oldu. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı zorlu rekabette Serpil Tuncer de 50 bin lirayı kazanmak için marifetlerini gösterecek. Kendisi hakkında da çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serpil Tuncer kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına yeni yılda da çıkan Yemekteyiz bir haftaya daha merhaba diyor. Pazartesi günlerinde yeni yarışmacılar açıklanıyor ve yine birbirinden renkli isimler ekranlardaki yerini alacak. Ellerinin marifetlerini göstererek milyonlara kanıtlamak ve 50 bin lirayı evine götürmek isteyenler arasında Serpil Tuncer de var. Güzel yarışmacı hakkında ilk andan itibaren internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serpil Tuncer kimdir? Serpil Tuncer kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


[related-posts id="96481" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="89308" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serpil Tuncer kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Serpil Tuncer, fragmanda Ramona ile yaşadığı tartışmalarla gündeme geldi. Ramona'nın Azerbaycan'da yemek yarışmasına katılması gerektiğini ve tırnaklarla mutfağa girmemesinin şart olduğuun söyledi. Instagram hesabı @serpiltuncerrr'dir.

serpil-tuncer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.