Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sebahat kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sebahat kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen ve ilgi gören yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemketeyiz'in yeni bölümleri izleyicileri ekran başına kilitliyor. Yeni haftanın başlayacağı 13 Mart'ta yarışacak isimler de açıklandı. Onlardan biri de Sebahat oldu. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sebahat kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Oğuzhan da yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Mart yarışmacısı Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sebahat kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Sebahat, rakiplerine; "Elleri değil, ağızları iş yapsın" çıkışında bulundu. Masada ise kendisine gelen tepkilere manalı bir bakış atarak karşılık vermeyi tercih etti. Oğuzhan'ın gözlemeyi çok sevmesi ve yeme şekli gündeme oturdu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

sebahat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.