Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye Açıkgöz kimdir? 4 Ocak yarışmacısı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye Açıkgöz kimdir? 4 Ocak yarışmacısı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonda kolları sıvayan isimler arasında Safiye de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu ve lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Safiye de bulunuyor. Güzel yarışmacı fragman yayınlandığından itibaren yoğun bir ilgi gördü ve sosyal medyada kendisi hakkında çok sayıda mesaj atıldı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir?

Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Safiye 22 yaşında. Aslen Gaziantepli. Aslında anestezi teknikeri ancak şu an babasının lokum imalathanesinde çalışıyor. Pırasa ve ıspanak sevmez, sofrada yüksek sesle yemek yenmesinden hoşlanmıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

safiy-zuhal-topal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.