Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye Açıkgöz 4 Ocak Çarşamba puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye Açıkgöz 4 Ocak Çarşamba puanları
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu rekabetin yeni gününde yarışacak isim Safiye Açıkgöz olarak açıklandı. Güzel yarışmacının performansı da sabrısızlıkla bekleniyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Safiye Açıkgöz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ocak Çarşamba puanları haberimizde.

Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti ekranlara taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılardan Hamit ve Cahide'nin mutfağa girmesinin ardından gözler bugün de Safiye'ye çevrildi. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede en iyi yemeklerle rakiplerinin karşısına çıkacak. Hedefi 50 bin lira ile evine dönebilmek. Bunun için de elinin ayarını tutturmak ve çabuk olmak zorunda. Peki, Safiye Açıkgöz kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ocak Çarşamba puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye kimdir?

Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Safiye 22 yaşında. Aslen Gaziantepli. Aslında anestezi teknikeri ancak şu an babasının lokum imalathanesinde çalışıyor. Pırasa ve ıspanak sevmez, sofrada yüksek sesle yemek yenmesinden hoşlanmıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

  • Aslen Gaziantepli
  • 2000 yılında dünyaya geldi
  • 22 yaşında
  • İstanbul ilinde ikamet ediyor
  • Anestezi Teknikeri
  • Şu an Lokum İmalatçısında çalışıyor
  • Dobra biri
  • Pırasa ve Ispanak sevmiyor


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Safiye Açıkgöz 4 Ocak 2023 Çarşamba puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan genç yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.