Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şaban Barut kimdir? Instagram hesabı var mı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şaban Barut kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve 50 bin lira için yarıştığı programda verilen puanlar birinciyi belirleyecek. Bu hafta 50 bin lira ile evine dönmek isteyen isimlerden biri de Şaban Barut. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şaban Barut kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Şaban Barut da yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şaban Barut kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şaban Barut kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak iki erkek yarışmacı arasında yer alan Şaban Barut Samun'da yaşıyor. Aşılık yapıyor ve 5 senedir bu meslekte. Yaşadığı şehirde gastronomi eğitimleri aldı. Birçok yerde çalıştı. Tatlı ve pasta üzerine eğitimleri var. Rakiplerine şans tanımıyor. Instagram adresi bilinmiyor.


saban-barut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.