Zuhal Topal'la Yemekteyiz Reşat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Reşat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının bugünden itibaren televizyondaki yerini alarak yemek mücadelesine girişeceği zorlu rekabette Reşat da 50 bin lirayı evine götürebilmek adına çaba gösterecek. Genç yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Reşat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Reşat kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Reşat kimdir? Reşat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Reşat kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının 231. bölüm yarışmacısı olarak bugün mutfağa girecek Reşat, programa "Burası Yemekteyiz, şakaya gelmez" girişiyle başladı. Genç yarışmacı, karbon denemesiyle de ön plana çıkmaya çalışacak. Ancak Süleyman'ı eleştirirken aldığı yanıt Murat Can gibi onu da aşaşırttı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Reşat 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.