Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona hangi yarışmalara katıldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona hangi yarışmalara katıldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından Ramona Vosoghi daha önce de ekranlardaydı. Kendisini anımsayanlar hangi programlarda yarıştığını öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Bugün TV8 ekranlarında yeni yarışmacılarıyla izleyicilerin karşısına çıkacak Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacıları belli oldu. Yarışacak isimler arasında güzelliği ve konuşmasıyla dikkat çeken, yorumlarıyla da rakiplerine çetin ceviz bir tutum sergilemesi beklenen Ramon Vosoghi de var. İran Azerisi olan güzel yarışmacı daha önce de yine TV8 ekranlarında milyonların karşısına çıkmış ve izleyicilerle buluşmuştu. Kendisini tanıyanlar kadar tanımayanlar da araştırmalada bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


[related-posts id="96481" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="89308" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona hangi yarışmalara katıldı?

Programın bu haftkai yarışmacılarından biri olan Ramona Vosoghi daha önce ekranlada yer aldı. Haliyle kameralara, spot ışıklarına, seyirci yorumlarına ve tepkilerine de hakim. Bu nedenle rakiplerine göre bir adım önde görünüyor. Güzel yarışmacı daha önce aynı kanalda yayınlanan Doya Doya Moda'da Elisa ve Özlem'in diskalifiye edilmesi sonrası yarışmaya başlamıştı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ramona kimdir?

Bugünden itibaren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak isimden biri olan Ramona aslen İran Azerisidir. Erdebilli olan güzel yarışmacı daha önce televizyon ekranlarına ve kamera spotlarına alışkın bir isim. 50 bini kazanma konusunda oldukça iddialı. 1.70 metre boyunda, 58 kilo ve 38 beden. Instagram'da 120 bin civarında tkaipçisi bulunmaktadır ve her paylaşımına binlerce beğeni gelmektedir. @ramonavosoghi adresinden takip edebilirsiniz. Ayrıca İran ve Azerbaycan'dan da kendisini destekleyecek binlerce kişi söz konusu. 
 


ramona-vosoghi-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.