Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem evlilik programına katılmış! Eski hali şoke etti

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem evlilik programına katılmış! Eski hali şoke etti
 DAMGA Editörü
Bugün TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yarışmacıları arasında yer alan Özlem Karabuya, gündeme bomba gibi düştü. Eski hali de günün en çok konuşulanları arasına girdi. İşte deteylar...

Bugün yeni bir haftasına merhaba diyecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılacak isimler merak konusuydu. Fragman yayınlandığından bu yana adından söz ettirenlerden biri de Özlem oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda arama yapıldı. Cumadan bu yana gündeme oturan Özlem'in daha önce katıldığı programı görenler şaşırdı.

Evleneceksen Gel Özlem'di

Yemekleriyle birinciliği kazanarak 75 bin lirayı evine götürmek isteyen Özlem, daha önce Evleneceksen Gel isimli programa katıldı. O andan bu yana da ülkenin tanıdığı bir isim olarak öne çıkıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu yapım o dönem büyük ilgi görmüş ve geniş yankı bulmuştu.

711b92936774e90c06e7a1db79c32fdf.jpg

Aradığı saadeti bulamadı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılan Özlem Karabuya'yı milyonlarca kişi 6-7 sene önce katıldığı Evleneceksen Gel programından tanıyor. O günlerde birçok adayı ile görüşme yapan güzel yarışmacı, aradığı saadeti bulamamıştı. Yapımın da en gözde isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.