Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Doğru (9 Ekim) kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Doğru (9 Ekim) kimdir?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının katıldığı zorlu mücadelede Özlem de var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Doğru (9 Ekim) kimdir? Detaylar haberimizde.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik mücadelesi verip yemeklerini hazırlayacak isimler arasında Özlem de bulunuyor. Deneyimiyle adını zirveye yazdırmak isteyen güzel yarışmacının hafta sonundaki durumu da merak konusu. Kendisi hakkında da internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Doğru (9 Ekim) kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Doğru kimdir?

TV8'de bu hafta yayınlanacak olan 91'inci haftanın yarışmacılarından biri olan Özlem, ilk günde yemeklerini hazırlayacak ve ardından puanlarını alacak. Tepkileri ve yorumlarıyla da dikkat çeken Özlem Doğru, kurabiye satıyor. Kurabiye Kırıntısı isimli bir mekanın sahibi. Çeşitli sütlü ve şekerli tatlılarla müşterilerine hizmet veriyor. Efsane yarışmacılardan biri olmaya geldiğini söyledi ve kendisine güveniyor. Instagram hesabı @ozlemdogruby'dır.

kj34g2g34g.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.