Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta yılbaşı heyecanıyla başlıyor. Haftanın yarışmacılarından biri de Özkan Canpolat oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yılın son haftasında 100 bin lira ödülle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için ter dökeceği programda yine yemek şöleni yaşanacak. Türk ve dünya mutfağından esintiler ekranlara gelecek. Eğlencenin de eksik olmayacağı zorlu rekabete katılacak isimelr arasında Özkan Canpolat da bulunuyor. Yakışıklı yarışmacı hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan kimdir? Özkan Canpolat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Özkan Canpolat 28 yaşında. Mutfak şefi olarak çalışıyor. Babası Sivaslı, annesi Siirtli ancak kendisi Adana'da doğup büyüdü. Ekonomi okurken bölümü yarıda bıraktı ve gastronomi ve mutfak sanatları üzerine lisans ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. Fragman yayınlandıktan sonra dikkat çekmeyi başaran genç yarışmacının teke hedefi 50 bin lira ile evine dönebilmek. Instagram hesabı @ozkancanpolaat'tır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.