Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat 30 Aralık Cuma puanları | Bu hafta kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat 30 Aralık Cuma puanları | Bu hafta kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında bulunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılın son haftası tamamlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların 100 bin lira için ter döktükleri zorlu maratonun ardından bugün kazanan açıklanacak. Özkan Canpolat'ın hünerlerini sergileyeceği anların ardından ödül sahibini bulacak. Peki bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat 30 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında üçüncü kez dalya diyecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 2022 yılına da nokta koyuyor. Başarılı sunucu Zuhal Topalve beş yarışmacının renk katacağı bölümün sonunda bir isim 100 bin liranın sahibi olarak açıklanacak. Her anı çekişme ve eğlence dolu maratonun sonunda kazanacak isim de merak konusu. Bugünün yarışmacısı ise Özkan Canpolat. Kendisinden de beklentiler yüksek. Peki, bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat 30 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

[related-posts id="90808" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="90809" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="90810" color="bg-warning"][/related-posts]
[related-posts id="90811" color="bg-primary"][/related-posts]

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Özkan Canpolat 28 yaşında. Mutfak şefi olarak çalışıyor. Babası Sivaslı, annesi Siirtli ancak kendisi Adana'da doğup büyüdü. Ekonomi okurken bölümü yarıda bıraktı ve gastronomi ve mutfak sanatları üzerine lisans ile yüksek lisans eğitimini tamamladı. Fragman yayınlandıktan sonra dikkat çekmeyi başaran genç yarışmacının teke hedefi 50 bin lira ile evine dönebilmek. Instagram hesabı @ozkancanpolaat'tır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özkan Canpolat 30 Aralık Cuma puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan genç yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Duygu Çıtak:
Süleyman Can: 
Havva Kasım:
Efe Sevinç:
Zuhal Topal:

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 100 bin lirayı kim kazandı?

Pazartsiden bu yana Süleyman Can, Duygu Çıtak, Havva Kasım ve Efe Sevinç'in ardından bugün yarışacak Özkan Canpolat'ın emek verdiği programın sonunda açıklanacak ödül sahibi haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.