Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar açıklandı. Onlar arasında Özdemir de bulunuyor ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8'de yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Özdemir kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir kimdir? Özdemir kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir kimdir?

Bu hafta birinciliğe ulaşmak için ter dökecek isimlerden biri olan Özdemir Bey, Nesrin Hanım'ın menüsüne "Kesinlikle 50 bin lirayı hak etmiyor" yorumunda bulundu. Rakbiinin sofrada birçok şeyi ortaya koymasını ise "Bunu nasıl değerlendireceğiz gerçekten bilmiyorum" sözleriyle karşıladı. Pişir de Görelim'den progama katılan genç yarışmacının Instagram hesabı bilinmemektedir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.