Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kaç puan aldı? 5 Haziran puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kaç puan aldı? 5 Haziran puanları
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacı arasından bugün Onur haftayı açacak isim olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kaç puan aldı? 5 Haziran puanları burada.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden çetin beş yarışmacının kendi gününde birincilik için ter döktüğü ve diğer bölümlerde ise yorumlarını yapıp puan verdiği programda bugünle birlikte haftayı açacak isim Onur Güral olarak açıklandı. Genç yarışmacı oldukça iddialı ve çetin bir rakip olarak bugün kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini verebilmek adına kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur kaç puan aldı? 5 Haziran puanları haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ilk gün gerilimli!

Bugün yayınlanacak ilk bölümle beraber büyük heyecanın yaşanacağı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de sinirler gerilecek. Onur, cağ kebabı hakkında olumsuz konuşan Zeyenp'e sert çıkışta bulundu. Hatice ile karşı karşıya geldiği anlarda da agresif tavırları ile güzel yarışmacıyı ağlattı. Puan dağılımında haksızlık yapıldığını öner sürerek "Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner"



Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Onur kaç puan aldı?

5 Haziran 2023 Pazartesi tarihinde yemeklerini yapmak üzere mutfağa girecek olan Onur Güral; Hatice, Zeynep, Berke ve Selda karşısında mücadele verecek. Ayrıca Zuhal Topal da masadaki yerini alacak. Yemekteyiz'e tarih yazmaya geldiğini ifade ederek adından sıkça bahsettirecek gibi gözüken genç yarışmacının elde edeceği puanlar haberimize eklenecektir.

İsimPuan
Haticex
Zeynepx
Seldax
Berkex
Zuhal Topalx

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.