Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Gürler hangi yarışmalara katıldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Gürler hangi yarışmalara katıldı?
Televizyon dünyasının en çok ses getiren yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bir haftası daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter döktüğü zorlu maratona katılan isimlerden biri de Onur Gürler oldu. Genç fenomeni hatırlayanlar veya anımsayanlar daha önce hangi yarışmalarda boy gösterdiğini öğrenmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Gürler hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftası ve yarışmacılarıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı isimleirn kollarını sıvayarak mutfağa girip diğer bölümlerde puan vererek yorumlar yapacağı programa bugünden itibaren tanıdık isimlerden biri dahil olacak. Açıklanan listede Onur Gürler'in adı vardı. Kendisi birçok program ve yarışmada boy göstererek adından bahsettirmişti. Bugünden itibaren de hedefi 50 bin liranın sahibi olmak. Kendisinin televizyon geçmişini öğrenmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Gürler hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde.


 

Yemekteyiz Onur Gürler daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bugünden itibaren rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Onur Gürler kamera karşısıında olmaya alışkın. Kendi kanalında yer verdiği videolar kadar televizyon programlarına katılarak adından söz ettirdi. Daha önce de Yıldız Tilbe ile birlikte Kelime Oyunu'na katıldı.


zuhal topal'la yemekteyiz onur gürler


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Gürler kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Onur, kibarlığı ile dikkat çekmeyi başardı. Kendisi sosyal medyada içerik üreticisi. Birçok firma ile çalışıyor. Ürün incelemelerinden yazılara kadar çok sayıda detaya imza atıyor. Rakibinin sürekli özür dilemesine "Her özrünüzden sonra bir bardak su içeceğim" dedi ve içti. Kendisinin Instagram hesabı @monurgurler'dir. Tiktok hesabı ise @onurgurler'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.