Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Dursun hangi yarışmalara katıldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Dursun hangi yarışmalara katıldı?
Tv8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yeni yarışmacılar yarışmaya başlayacak. Villada kendilerine verilen sürede birincilik için kolları sıvayacak isimler arasında Onur Dursun da yer alıyor. Kendisi daha önce de kamera karşısındaydı ve birçok kişi kendisini anımsıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Dursun hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftası ve yarışmacılarıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı isimleirn kollarını sıvayarak mutfağa girip diğer bölümlerde puan vererek yorumlar yapacağı programa bugünden itibaren tanıdık isimlerden biri dahil olacak. Açıklanan listede Onur Dursun'un adı vardı. Kendisi birçok program ve yarışmada boy göstererek adından bahsettirmişti. Bugünden itibaren de hedefi 50 bin liranın sahibi olmak. Kendisinin televizyon geçmişini öğrenmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Dursun hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde.


Yemekteyiz Onur Dursun daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bugünden itibaren rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Onur Dursun daha önce milyonların karşısına Masterchef Türkiye ile çıktı. Burada da yine renkli hareketleri ile herkese kendini sevdirmeyi başardı. Şef Mehmet Yalçınkaya hakkında Fenoreporter'a verdiği röportajda; "Unutamadığım anım kimsemin olmadığı zamanlarda Mehmet Şef’in bana kimse yoksa abin olarak ben var demesiydi. Ne kadar sert görünse de oldukça duygusal bir insan." demişti.

Ayrıca Nermin Gül'ün sunduğu Nermin'in Enfes Mutfağı'nda da hünerlerini sergiledi.

277552203_476477270842164_5000421702837893186_n

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.