Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nigar Karslıoğlu kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nigar Karslıoğlu kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendisine verilecek sürede yemeklerini hazırlayarak 50 bin liranın sahibi olmaya çalışacağı programda Nigar Karslıoğlu da birincilik adına ter dökecek. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nigar Karslıoğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Nigar da yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 13-17 Mart yarışmacısı Nigar Karslıoğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


nigar


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nigar Karslıoğlu kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Nigar Karslıoğlu aslen Azerbaycanlıdır. Bakü'de yaşadıktan sonra 12 yıldır Tokat'ta ikamet ediyor. Evli ve 2 çocuk annesi. 32 yaşında. Annesi doktor, babası öğretmen. Bakü'de radyo televizyon bölümü bitirdi. Türkiye'de ise Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünden mezun oldu.Ülkesine sık sık gidiyor. Program için yayınlanan fragmanda yaptığı yemek yorumuyla dikkat çekti. Azerbaycan mutfağından lezzetleri sofrasına taşıyıp taşımayacağı da şimdiden merak konusu haline geldi. Instagram hesabı @nigar.sahpelengova'dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.