Zuhal Topal'la Yemekteyiz nerede çekiliyor? Villa nerede?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz nerede çekiliyor? Villa nerede?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bal döndürücü güzelliğe sahip villası gündeme oturdu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz nerede çekiliyor? Villa nerede? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden iddialı isimlerin kapışmasına sahne oluyor. Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetin televizyona taşındığı programda yarışmacılar 50 bin lirayı evlerine götürebilmek adına mutfağa giriyor ve diğer bölümlerde yorum yapıp puan veriyor. Çekimlerin yapıldığı yerler de merak konusu. Çünkü dış çekimlerde görülen anlarda villanın muhteşemliği ve şatafatı gündem konusu haline geldi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz nerede çekiliyor? Villa nerede? İşte detaylar...


[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz neden villada çekiliyor?

Program başladığı dönemde ve sonrasında uzun bir süre yarışmacıların evlerinde devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birçok daireye konuk olarak yayınlar yaptı. Zuhal Topal birçok ilde farklı konutlara konuk oldu, eğlenceli anlara imza attı ancak sonrasında karar değişti. Villaya geçiş yapıldı. İstanbul'daki tüm çekimler bu villada gerçekleştiriliyor.


 

Pandemi her şeyi değiştirdi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in sunduğu formatla birlikte birçok ülkede yayınlanması ve ilgi görmesindeki temel sebeplerden biri farklı evlere konuk olunmasıydı. Yarışmacıların evlerini görmek isteyen izleyiciler ekran başına kilitleniyordu. Ancak dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de binlerce can alan pandemi sonrasında villaya taşınıldı. Artık yarışan isimler mutfakta hünerlerini sergiliyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz villası nerede?

Programın çekildiği villa da gündeme oturan konulardan biriydi. Farklı adreslere gitmek yerine sabit bir yerde kalmayı tercih eden Zuhal Topal ve ekibi için en önemli konulardan biri ekipmanların taşınması. Bu şekilde aynı yerde sabit tutulan araçlar için her gün tekrar kurulum gerekmiyor ve işlerine kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. İkincisi sabit yer ve geç kalmama durumu. Yarışmacıların farklı adreslerde oturduğıu düşünüldüğünde her gün yeni bir eve gitme konusunda olası problemleri yok etmek de bunda etkili olabilir. Maliyet ve diğer etkenler de yine taşınma ile ilgili karar verilebilecek noktalar. Zuhal Topal'la Yemekteyiz villasının Beykoz'da olduğu tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum