Zuhal Topal'la Yemekteyiz Necip Özdemir kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Necip Özdemir kimdir? Instagram hesabı var mı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları açıklandı. Necip de onlar arasında. Peki, Yemekteyiz Necip Özdemir kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yamekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu rekabette bugünden itibaren korakor bir mücadele yaşanacak. Her anı lezzet dolu programa katılacak isimler belirlendi ve Necip de 50 bin lirayı evine götürebilmek adına kolları sıvayacak. Yakışıklı yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Necip Özdemir kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Necip Özdemir kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Necip Özdemir, çileğe karşı alerjisi olduğunu söyledi. Duygu'nun yemeklerinden kendi damak tadına uygun olmayan bir lezzetin de var olduğunu anlatınca beklenmedik bir tepki geldi.  Genç yarışmacı milyonların ziyaret ettiği KızlarSoruyor internet portalının satış departmanında çalışıyor. İstanbul Üniversitesi Kimya bölümünden mezun oldu. Kariyerinde Mynet geçmişi de var. Instagram hesabı @necip__ozdemir'dir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Necip Özdemir kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.