Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan Toprak kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan Toprak kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Yarışmacılar da belli oldu ve Nalan Toprak bugünden itibaren ekranlarda yer alacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan Toprak kimdir? Detaylar...

Geride kalan haftada Özgem'in 75 bin lira kazandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni yarışmacılarıyla ekranlardaki yerini alıyor. Zuhal Topal'ın sunduğu programda yine birbirinden iddialı isimler var ve ödülü kazanabilmek adına her şey yapılacak. Bugünden itibaren kamera karşısına çıkacak bir kişi herkesin dikkatini çekti. Nalan Toprak bu hafta boyunca adını zirveye yazdırmaya çalışacak ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan Toprak kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan Toprak kimdir?

Yayınlanan fragmanda İrem Yaray ile tartıştığı anlar gösterilen Nalan Toprak, daha önce fizyoterapistlik ve futbol hakemliği yapıyordu. Alt liglerde maç yönetiyordu. Hayatı boyunca kadınlar tarafından kıskanıldığını da söylemiştir. Şu anda güzellik ve baktım sektöründe iş yaptığı bilinmektedir. Galatasaraylıdır ve 33 yaşındadır. Instagram hesabı @topraknalan'dır.

image-9448374.jpg

image-6060299.jpg

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum