Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan hangi yarışmalara katıldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan hangi yarışmalara katıldı?
Bugün yeni haftasıyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak isimlerden biri Nalan Toprak. Kendisi daha önce de ekranlardaydı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan hangi yarışmalara katıldı? İşte detaylar...

Milyonların ilgiyle takip ettiği ve kazandırdığı ödül miktarıyla da fark yaratan yarışma Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının performansını göstereceği zorlu mücadeleye katılacak isimler belli oldu. Onlardan biri de Nalan Toprak olarak açıklandı. Güzel yarışmacı ilk fragmandan itibaren dikkat çekmeyi başardı ancak kendisi daha önce de televizyonda izlenilen bir isim olarak biliniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nalan daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bugünden itibaren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak ve 75 bin liralık ödülü kazanmak için kolları sıvayacak olan Nalan Toprak birçok kez kamera karşısındaydı. Bunların ilki yine Yemekteyiz ile oldu. Hatta kendisi best of etabına da katıldı. Sonrasında da Masterchef kadrosuna girmeyi başardı. Yine aynı programda birincilik mücadelesi içine girecek. Rakipleri de kendisi kadar iddialı. Neler yapacağı sabırsızlıkla bekleniyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.