Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nagihan kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nagihan kimdir? Instagram hesabı var mı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları açıklandı. Nagihan da onlar arasında yer aldı. Peki, Yemekteyiz Nagihan kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar.

Zuhal Topal'ın sunumuyla yeni sezonda da yoluna devam eden Yemekteyiz'in 52'inci haftası başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu mücadeleden bir isim 50 bin lirayı kazanarak evine dönecek. Zaferle yarışmadan ayrılmak isteyen isimler arasında Nagihan da bulunuyor. Deneyimli yarışmacının göstereceği performans da şimdiden merak konusu. Yorumlarıyla da adından söz etttiren Nagihan hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nagihan kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nagihan kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak villaya gelmeye hak kazanan Nagihan, Duygu'nun yemekleri için "Bilindik şeyler ama süslü püslü şeylerle gözümüzü boyuyor. Çok basit" ifadelerini kullandı. Sofrada ise bir lezzet için "Ne emeği vardı?" sorusunu sordu. Instagram hesabı bilinmemektedir. 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nagihan kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.