Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mine Kaptan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mine Kaptan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında bulunan ve her bölümüyle de adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta Bursa'da seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar yaşanacak rekabette elde edecekleri puanların sıralamasına göre ödül alacağı programa katılacak isimler açıklandı. Mine de 50 bin lirayı evine götürebilmek adına çaba gösterecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bursa Mine kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Serkan Kırcan da bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mine kimdir? Mine kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bursa Mine kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayacak ve bir gün mutfağa girip diğer bölümlerde yorum yapacak Mine Hanım daha önce Pişir de Görelim'de yarıştı. Kestraneli pilav ve İnegöl köfte ile hazırladığı menü ile Hilal'e karşı zafer elde eden Mine, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılmaya hak kazandı. Instagram adresi bilinmemektedir.

  • Bursa ilinde yaşıyor
  • 10 yıllık esnaf
  • Gemlik’te yaşıyor
  • Çeyiz işi yapıyor
  • Muhtarlık seçimine katıldı
  • 30 yıllı evli
  • Kadın derneği Kurdu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bursa Mine kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum