Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (6-10 Mart) kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (6-10 Mart) kimdir? Instagram hesabı var mı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın yarışmacıları belli oldu. Meryem de onlar arasında yer alıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (6-10 Mart) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunduğu ve haftanın beş günü yayınlanan bölümleri ile 50 bin liralık ödülle renkli görüntülerin ortaya çıktığı Yemekteyiz, mart ayında haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde ve saatlerinde en iyi yemekleri yapabilmek adına verdikleri mücadelenimn ardından cuma günü belirlenecek birincilik için en iddialı isimlerden biri de Meryem. Güzel yarışmacı hakkında birçok kişi araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirmesi beklenen yarışmacılarından biri olan Meryem, kolay bulduğu menüdeki yemekleri "Basit şeyler yapmak isteyenler ya balık ya bonfile tercih ediyor" şeklinde yorumladı. Dobralığı ile dikkat çekecek gibi gözüken Meryem hakkındaki bilgiler belli oldukça haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (6-10 Mart) kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.