Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (271. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (271. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için yarıştıkları zorlu rekabete katılacak isimler belli oldu. Buna göre Meryem de evine zaferle dönmek amacında ve oldukça da iddialı. Kendisi hakkında da internette çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (271. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Meryem de bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Meryem, 271. bölümde Erdem Dilbaz'ın yemeklerine yaptığı eleştirilerle gündeme oturdu. 'Erdem Bey sizin misafirlerinize yazık. Onlara acıdım' dedi ve et yemeği ile pilavın servis edildiği şekle yorum yaptı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem (271. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.