Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melike kimdir? Melike Alkan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melike kimdir? Melike Alkan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilecek sürede birincilik için yarışacağı zorlu rekabette boy gösterecek isimlerden biri de Melike Alkan oldu. Güzel yarışmacı gençliğini enerjisiyle birleştirerek mutfakta fırtınalar estirmek amacında. İzleyiciler de kendisi hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Peki,Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melike kimdir? Melike Alkan kaç yaşında,

Dual Yapım imzasını taşıyan ve her bölümüyle binleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan Melike ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melike kimdir? Melike Alkan Instagram hesabı haberimizde.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melike kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Melike Alkan 20 yaşında. Aslen Kütahyalı. Aşçılık yapıyor. Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alıyor. 2. sınıf öğrencisi. Etaly'de çalışıyor. @mutfakart_ adını verdiği sayfasından internet üzerinde satış gerçekleştiriyor. Instagram adresi @melikealkan__'dır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.