Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla (3-7 Ekim) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla (3-7 Ekim) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında seyircilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Programda yeni bölümden itibaren yarışacak isimler açıklandı ve Leyla da onlar arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla (3-7 Ekim) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Leyla kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla kimdir? Leyla kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Leyla, Nesrin Hanım'ın yemekleri için "Umarım midemizi rahatsız etmez" yorumunda bulundu ve masanın ilk güne yakışmadığını dile getirdi. O da yine Nesrin Hanım gibi Pişir de Görelim'den buraya gelen isimlerden biri ve kendisinin performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Her anında lezzet ve eğlence dolu programdan 50 bin lira ile dönmek isteyen Leyla'nın Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.