Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 7 Temmuz Cuma

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 7 Temmuz Cuma
TV8'in reyting rekortmeni yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında bugün Özgür yarışacak ve ardından birinci belli olacak. 7 Temmuz puanları ahberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in pazartesi günü başlayan haftasında gözler bugüne çevrildi. Sena'nın açılışını yaptığı programda Zehra, Meryem ve Ömer yarıştı. Bugün ise haftanın en çok eleştiri yapan ve yorumları ile ön plana çıkmayı başaran Özgür mutfağa girerek birincilik adına yarışacak. Kendisinin performansı sonrasında final etabı gerçekleştirilecek kazanan açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 7 Temmuz Cuma puanları haberimizde.

Özgür kaç puan aldı?

Zaman zaman rakiplerinden aldığı eleştiriler karşısında sinirlenen ve sert tepkiler gösteren Özgür'ün bugün işi oldukça zor görünüyor. Bu gelişmelerin ardından 50 bin lirayı alıp almayacağı merakla bekleniyor. Rakiplerinin beğeni çıtası yüksek. Puan beklentileri karşılanamayabilir. Güzel yarışmacının alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal'la Yemketeyiz'de kim birinci oldu? 7 Temmuz

Bugün gerçekleşecek final etabında beş yarışmacı da Zuhal Topal'dan puanlarını alacak. Ardından sıralamaya göre bir yarışmacı veya puan eşitliğimde 2 yarışmacı ödülün sahibi olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 7 Temmuz puanları haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.