Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs yarışmacıları kimdir? Ayşe, Raziye, Pervin, Sinan ve Recep

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs yarışmacıları kimdir? Ayşe, Raziye, Pervin, Sinan ve Recep
TV8 ekranlarında yayınlandığı bölümlerle izleyicileri televizyon başına kilitleyen ve hafta içi günlerinde eğlencenin adresi haline gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezonuna merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyerek birincilik için yarışacakları zorlu rekabette yine puan savaşacakları maraton yine nefes kesecek. Sezonun ilk adresi ise Kıbrıs. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs 29 Ağustos - 2 Eylül yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde.

Dual Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir sezona daha merhaba deniyor. Yavru vatan Kıbrıs'ta milyonların karşısına çıkacak olan programda beş kişi birincilik ve 50 bin lira için yarışacak. Herkesin tek hedefi milyonlara kendisini ispat edebilmek. Yepyeni sezonu ve bomba gibi katılımcılarıyla nefes kesen bir maraton seyircileri bekliyor. Sezonun ilk adresi ise Kıbrıs. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs 29 Ağustos - 2 Eylül yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs 29 Ağustos - 2 Eylül yarışmacıları kimdir?

Sezonun ilk haftasında kendi günlerinde evlerine gelen rakiplerini ve Zuhal Topal'ı ağırlayacak yarışmacılar belli oldu. Özellikle Kıbrıs mutfağından tercihler yapılıp yapılmayacağı merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs 29 Ağustos - 2 Eylül yarışmacıları aşğıda yer alıyor;

  • Recep Süleyman
  • Sinan Gürzap
  • Ayşe Soyer Ören
  • Raziye Hanım
  • Pervin Yemen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.