Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Sinan kaç puan aldı? 29 Ağustos puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Sinan kaç puan aldı? 29 Ağustos puanları
TV8 ekranlarının fenomen yarışması Yemekteyiz'de yeni bir sezon daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyeceği program Kıbrıs'ta izleyicilerin karşısına çıkacak. İlk bölümde yarışacak isim ise Sinan Gürzap olarak açıklandı. Kendisinin performansı da bir hayli merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Sinan kaç puan aldı? 29 Ağustos puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Yemekteyiz'in yeni sezonu başlıyor. Adres ise Kıbrıs olacak. Girne, Lefkoşa, Gazimağusa gibi birçok güzel ve tarihi yönden önemi bulunan şahirleri bulunan adada beş yarışmacı kendilerine verilen sürede yemeklerini hazırlayacak ve ardından puanlarını alacak. Sezonun ilk yarışmacısı ise Sinan olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Sinan kaç puan aldı? 29 Ağustos puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinan kimdir?

Bu hafta  adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Sinan Gürzap, KKTC'de organizasyon işleri ile uğraşıyor. Aynı zamanda oyunculuk da yaptı. Elif Baysal'ında rol aldığı Öldüren Sır filminde yer aldı. Diğer yandan yarışmada 50 bin lira için takla atacağını söyleyip iddiasını ortaya koydu. Dövmeleri de dikkat çeken genç yarışmacı 34 yaşında. 29 Ağustos yani programın ilk bölümü doğum günü. Galatasray taraftarı. Instagram hesabı @sinan.gurzap'tır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinan Gürzap menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Sinan Gürzap hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

Raziye X
Ayşe X
Pervin X
Recep X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.