Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Recep Süleyman (Reggie Laven) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Recep Süleyman (Reggie Laven) kimdir? Instagram hesabı
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir sezon daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda adres yavru vatan Kıbrıs. Adada verilecek olan lezzet savaşında herkesin hedefi 50 bin lirayla evine götürmek. Yarışacak isimler de açıklandı ve Recep Süleyman da onlar arasında bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Recep Süleyman (Reggie Laven) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni sezon heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Recep Süleyman kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Recep Süleyman (Reggie Laven) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kıbrıs Recep Süleyman kimdir?

Bu hafta  adından en çok söz ettirecek isimlerden biri olan Recep Süleyman, Reggie Laven sahne adıyla da tanınıyor. 31 yaşında. Oyuncu ve yazar. Londra'da doğdu ve büyüdü. Konservatuar mezunu. Londra'da yayınlanmış bir peri masalı kitabı bulunuyor. ingiltere'de sahneye çıkıp ekranlarda oyunculuk yaptı. Şimdiki hedefi ise Türk dizileri. Harry Potter ve Disney hayranı. Kıbrıs'a kısa süre önce taşındı. Instagram'daki komedi sayfasıyla takipçilerini güldürüyor. @elalemnedeycek adresinden takip edebilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.