Zuhal Topal'la Yemekteyiz Jale Mahmudova kaç puan aldı? 14 Eylül puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Jale Mahmudova kaç puan aldı? 14 Eylül puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak TV8 ekranlarındaki yerini almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Emre ve Seval'den sonra bugün Jale Mahmudova menüsünü hazırlamak adına kolları sıvayacak ve ardından hamaratlığını milyonlara kanıtlayıp en yüksek puanları elde etmek amacında. Kendisinin performansı da merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Jale Mahmudova kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Eylül Çarşamba puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni hafta başladı ve ilk iki gün gün geride kaldı. Beş yarışmacının programın çekildiği villada hünerlerini sergileyecekleri zorlu maratonun yeni gününde mutfağa girecek isim Jale olarak açıklandı. Pazartesiden bu yana adından sıkça söz ettiren ve bunu ödüle çevirerek yeteneklerini ispatlamak isteyen Jale'nin elde edeceği puanlar haftanın başlangıcı için büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seval kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Eylül Çarşamba puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Jale kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören yarışmacılarından biri olması beklenen Jale Mahmudova aslen Azerbaycanlı. Bakü Devlet Üniversitesi'nde Filoloji eğitimi aldı. Almanca ve İngilizce biliyor. Sağlık turizmi sektöründe çalışıyor ve kendi firması var. Eşi ise profesyonel boksör. Güzel yarışmacının binlerce kişi tarafından takip edilen Instagram hesabı bulunmaktadır. @jale.mahmudovaa adresinden görüntüleyebilirsiniz. Yemekleri nedeniyle Emre'nin tepkisine hedef oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Jale Mahmudova menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Jale Mahmudova hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

Ozan X
Emre X
Bahar X
Seval X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.