Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işıl kimdir? Işıl Şahin Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işıl kimdir? Işıl Şahin Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu mücadelede yer alacak isimler açıklandı. Hafta sonunda verilecek ödülü alabilmek adına verecekleri mücadelede Işıl Şahin de kendi gününde performansıyla herkesten yüksek puan almaya çalışacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işıl kimdir? Işıl Şahin Instagram hesabı haberimi

Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Işıl da bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işıl kimdir? Işıl Şahin kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işıl kimdir?

Bugünden itibaren 246-250. bölüm yarışmacısı olarak ekranlardaki yerini alacak olan Işıl Şahin, Instagram hesabında mekan keşifleri ve tanıtımları yapıyor. Diğer yandan da yemeklerini sergiliyor. Son olarak Pişir de Görelim'de Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılma hakkı kazandı. Kozmetik, gıda, takı sunumları ile de takipçilerinin karşısına çıkıyor. Instagram hesabı @isilgeziyor'dur. 100 bine yakın takipçisi vardır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işıl kimdir? Işıl Şahin Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.