Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kaç puan aldı? 15 Haziran puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kaç puan aldı? 15 Haziran puanları
 DAMGA Editörü
TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılardan İbrahim performansını sergilemek üzere mutfağa girecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kaç puan aldı? 15 Haziran puanları burada.

Dual Yapım imzası taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden iddialı yarışmacıların performansıyla hafta finaline doğru gidiyor. Pazartesiden bu yana yarışan isimlerin ardından bugün İbrahim kendisine verilen sürede mutfağa girerek menüsü için alacağı malzemelerle birlikte birinciliği elde etmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İbrahim kaç puan aldı? 15 Haziran puanları haberimizde yer alıyor.



Gerginlik sürüyor

Bugün yayınlanacak yeni bölümde de tartışmalar devam edecek. Nurgül'ün Neslihan ile girdiği söz düellosunun ardından Sevda da müdahil oldu. Gönül rahatlığı ile 3 puan verip rahatladığını dile getiren Sevda'ya Zuhal Topal; "Öyle bir damga vurdun ki kaşeni bastın" ifadesini kullandı.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Haziran puanları

Bugün yarışmadaki rakipleri Sevda Neslihan, Nurgül ve Muratcan'a karşı birincilik mücadelesi verecek olan İbrahim'i zorlu bir süreç bekliyor. Mutfakta yapacağı yemeklerin ardından sofradakilere tariflerini beğendirmeyi hedefleyen İbrahim'in puanları haberimize eklenecek.

İsimPuan
İbrahimx
Neslihanx
Nurgülx
Muratcanx
Zuhal Topalx

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.