Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva Kasım kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva Kasım kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılbaşı heyecanı başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Havva da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva Kasım kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yılbaşı haftası tam 100 bin lira ödülle başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının zafer için yarışacakları zorlu rekabette Türk ve dünya mutfağından birçok lezzet seyircilerin karşısına çıkacak. Her anında eğlencenin sonuna kadar yaşanacağı ve damak tadının da zirvesine çıkılacak programda başarılı olmak isteyenler arasında Havva Kasım da var. Daha önce 7 Nisan'da yarışan güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva Kasım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva Kasım kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi görecek yarışmacılarından biri olması beklenen ve dobra sözleriyle daha önce adından söz ettiren Havva Hanım evli. 1 çocuk annesi. Aslen Giresunlu. Nisan'da katıldığı haftada 35 yaşından sonra evlendiğini, bekarlığın sultanlık olmadığını ve evliliği çok sevdiğini anlattı. Instagram hesabı @havvamericalp'tir.

havva kasım zuhal topal'la yemekteyiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.