Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatay Sevilay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatay Sevilay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Bugünden itibaren 16 Aralık'a kadar yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Sevilay da kendi gününde birincilik elde edebilmek adına kolları sıvayacak. Mutfağa girip diğer günlerde puan vererek yorum yapacak olan genç yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatay Sevilay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Sevilay da bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevilay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde. 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatay Sevilay kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Sevilay, Pişir de Görelim'de yarıştı. Burada Sami'ye karşı girdiği düellodan galibiyetle ayrılarak yarışmaya katılmaya hak kazandı. Bugünden itibaren de Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in Hatay etabında ödülü kazanmak için çalışacak. Fragmanda çok fazla bilgi verilmedi. Bu nedenle yarışma başladıktan sonra haberimize eklenecek. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatay Sevilay kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.