Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Hakan Kunt Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Hakan Kunt Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezonuna bugün merhaba deniyor. Beş yarışmacının katılacağı programda Hakan Kunt da yarışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Hakan Kunt Instagram hesabı.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen ve uzun süredir de milyonları eğlendiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir sezon daha başlıyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar yarışacakları zorlu maratonda gözler katılacak isimlere çevrildi. Onlardan biri de Hakan Kunt oldu. Genç yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? Yemekteyiz'in merak edilen yarışmacısı Hakan Kunt Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Hakan Kunt, tantunici olarak çalışıyor. Küçükçekmece'de bir mekanda müşterilerini ağırlıyor. Hatice Kunt ile evli. Bugünden itibaren vereceği mücadele ile hafta sonunda 75 bin lirayı evine götüreceğinden emin. Instagram hesabı @hakan_kunt'tur.

image-2363731.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.