Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berke kimdir? Berke Türkmen Instagram

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berke kimdir? Berke Türkmen Instagram
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezonu bugün başlıyor. Beş yarışmacının performansıyla birincilik için ter dökeceği haftada Berke Türkmen de yarışacak. Berke Türkmen kimdir? İşte detaylar...

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeni sezona merhaba diyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar mutfağa girip diğer günlerde yemek yiyerek puan vereceği zorlu rekabete katılan isimler merak konusuydu. Onlar arasında Berke Türkmen de bulunuyor. Daha önce televizyon deneyimi olan ve 13 sene önce yine Yemekteyiz'e katılıp best of etabına çağırılan iddialı yarışmacı hakkında internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berke kimdir? Berke Türkmen Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berke kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak programda kendisini birinciliğe taşıyacak performansa imza atmak isteyen Berke Türkmen 44 yaşındadır. Kova burcu olan Berke aslen Samsunlu ancak İstanbul'da yaşıyor. Mağaza müdürlüğü ve styling işleri ile uğraştı. Şu an Cihangir'de bir mekanın işletmeciliğini üstleniyor. Lise mezunu. Yemek yapmayı ve insanlar hazırladığı lezzetleri sunmayı seviyor. Daha önce Yemekteyiz'in Best Of etabında da birincilik elde etti.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berke Instagram hesabı

Sezonun açılış haftasında adından söz ettirmek isteyen Berke Türkmen, sosyal medyada oldukça ünlü bir isim. 26 bine yakın takipçisi bulunuyor ve bugünden sonra sayının daha da artması bekleniyor. Kendisini @berketurkmens adresinden listenize ekleyebilirsiniz.

image-6082380.jpg

image-3798379.jpg

image-9892174.jpg

image-9272731.jpg

image-8463482.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.