Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökeceği zorlu maratonun yeni beş günlük bölümlerinde yarışacak isimlerden biri de Gülşah Toruk oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette birçok araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Gülşah Toruk da yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Gülşah, alışveriş esnasında rakiplerinin kendisini susturduğunu ve buna şaşırdığını ifade etti. Bunu herkesin yapamayacağını da ekledi. Mutfağa girdiğinde ise haksızlığın karşısında kendisinden korkulması gerektiğinden bahsetti. Güzel yarışmacı evli. Şarkıcılık yapıyor. Instagram hesabı @gulsahtorukofficial'dır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.