Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah kimdir? Gülşah Toruk Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah kimdir? Gülşah Toruk Instagram hesabı
TV8'in hafta içi günlerinde milyonları ekran başına kilitleyen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin ter dökeceği ve cuma günü birinciyi belirleyeceği zorlu rekabete katılacak yarışmacılar açıklandı. Buna göre Gülşah Toruk da kendisine verilen sürede birincilik için ter dökecek. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah kimdir? Gülşah Toruk Instagram hesabı haberimizde.

6-10 Şubat tarihleri arasında yayınlanması planlanan ancak deprem felaketi nedeniyle yayından kaldırılan Yemekteyiz'in yeni bölümleri bugünden itibaren ekranlardaki yerini alıyor. Zuhal Topal'ın sunumu ve birbirinden renkli yarışmacıların izleyenlerin evine konuk olduğu programda yarışacak isimler de netleşti. Buna göre Gülşah Toruk da 50 bin lirayı evine götürebilmek adına kolları sıvayacak. Kendisi ile ilgili de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah kimdir? Gülşah Toruk Instagram hesabı haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Gülşah, alışveriş esnasında rakiplerinin kendisini susturduğunu ve buna şaşırdığını ifade etti. Bunu herkesin yapamayacağını da ekledi. Mutfağa girdiğinde ise haksızlığın karşısında kendisinden korkulması gerektiğinden bahsetti. Güzel yarışmacı evli. Şarkıcılık yapıyor. Instagram hesabı @gulsahtorukofficial'dır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.