Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gencer Ayaz kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gencer Ayaz kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Bursa etabı başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyeceği ve 50 bin lirayı evine götürmek için gayret göstereceği zorlu rekabette yer alacak isimler açıklandı ve Gencer de onlar arasında bulunuyor. Yakışıklı isim hakkında internette de çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bursa yarışmacısı Gencer Ayaz kimdir? Instagram hesabı hab

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına Bursa'dan merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Gencer Ayaz da bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gencer kimdir? Gencer Ayaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gencer Ayaz kimdir?

Bugünden itibaren milyonların önüne çıkacak olan Gencer Ayaz 19 Ekim 1993 tarihinde doğdu. 29 yaşında. Aslen Bursa Mustafakemalpaşalı. Engelsiz yaşam merkezi çalışıyor. Adnan Menderes Üniversites Tekstil Teknoloji mezunu. Kendisi bekar. Terazi burcudur. Instagram hesabını 1200'den fazla kişli takip etmektedir. @gncrayaz adresinden ulaşabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bursa Gencer Ayaz kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.