Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Sevimli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Sevimli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu rekabete katılacak isimlerden biri de Funda Sevimli. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor ve kendisine dair bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Sevimli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız mücadeleisne sahne olacak zorlu mücadeleye katılacak isimler de açıklandı ve Funda Sevimli de onlar arasında bulunuyor. Başarılı olarak 50 bin lirayı evine götürmek isteyen deneyimli yarışmacı hakkında insternette çok sayıda sorgulama gerçekleştirerek bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Sevimli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Sevimli kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışarak ödülü kazanmaya çalışacak olan Funda Sevimli, evli ve 1 çocuk annesi.  Lina adında bir kızı var. Daha önce aşçılık yaptı ve bu tecrübesini yarışmaya katmak amacında. Ayrıca yayınlanan fragmanda duygusal yapısı ön plana çıktı ve birkaç kez sinirlerine hakim olamayarak gözyaşı döküp ağladı. Instagram hesabı @sevimlifundaa'dır.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.