Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Yıldırım Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Yıldırım Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftaya merhaba diyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda yine renkli isimler 50 bin lira için mücadele verecek ve bu anlar ilgiyle seyredilecek. Filiz de onlardan biri olarak göze çarpıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Yıldırım Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Filiz de yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz Yıldırım kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Filiz, ilk gün mutfağa girerek açılışı yapacak. Ancak işi oldukça zor. Çünkü rakipleri bir hayli zorlu ve eleştiriler bombardıman şeklinde yöneltilecek. Özellikle de Oğuzhan Bey tarafından. Güzel yarışmacı bir ara yarışmadan çekilmek istediğini söyleyip ağladı. Kendisinin Instagram hesabı @netfilizz'dir.


filiz-yildirim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.